SRBIN ĐURO JE BIO VOZAČ ŠEIKA OD KOGA JE I ROĐENA ĆERKA POBEGLA: Raskrinkao SVE MRAČNE TAJNE ozloglašenog vladara
Šeik Muhamed, Foto: EPA/STR

ISPOVEST

SRBIN ĐURO JE BIO VOZAČ ŠEIKA OD KOGA JE I ROĐENA ĆERKA POBEGLA: Raskrinkao SVE MRAČNE TAJNE ozloglašenog vladara

U Velikoj Britaniji je živeo gotovo dve decenije, a kao šofer je radio do kraja 2020. godine

Objavljeno:

Muhamed bin Rašid Al Maktum, poznat i kao šeik Muhamed, predsednik je Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i vladar Dubaija. Za njega se kaže da je jedan od najznačajnijih ljudi na Bliskom istoku. Ima 74 godine, a o njemu postoje brojne kontroverze.

Jedna od njih je i iskorištavanje devojaka za fantazija prebogatog šeika. Imao je tri vozača koji su radili za njega i dovozili seksualne radnice iz Londona na šeikovo imanje. Pokupio bi ih ispred londonskog hotela koji je u vlasništvu šeika Dubaija. Neke su bile starije, neke tek tinejdžerke. Nikad im nije rečeno kuda idu, uzimali su im telefone pre ulaska u kuću, a vozači nisu smeli da govore šta se tačno dogodilo. Na kraju večeri su žene vraćali kući.

Srbin Đuro Sinobad navodno je bio jedan od vozača. U Velikoj Britaniji je živeo gotovo dve decenije, a kao šofer je radio do kraja 2020. godine. Prisetio se trenutka kada je jedna devojka pokušala da pobegne, ali ju je u dvorištu imanja ulovio telohranitelj i istukao štapom.

Šeik Muhamed
Šeik Muhamedfoto: Waleed Zein / AFP / Profimedia

"Šokirala se, na leđima su joj bili tragovi udaraca. Kada sam je vraćao kući, celim putem je plakala', ispričao je svojevremeno Sinobad. Prisetio se i slučaja kada je jednog jutra vozio grupu žena i iz auta su izašle sve osim jedne mlade devojke. Kada je pokušao da je uteši, na sedištu je video krv.

Bivši šeikov telohranitelj je ispričao i kako su grupe žena dolazile u šeikovu sobu skoro svake noći, a ujutro bi odlazile svojim kućama. Zaposleni su zbog svojih svedočenja izgubili posao, a među njima je bio i Sinobad, koji je podneo tužbu za nezakonit otkaz. Šeikovi advokati negirali su sve što je imalo veze sa seksualnim radnicama.

Sinobad i još jedan vozač rekli su kako su u više navrata hteli da daju otkaz, ali kako to sebi ipak nisu mogli da priušte. Šeikova supruga Haja bin Husein (49) pobegla je od njega pre nekoliko godina i sa sobom odvela dvoje dece. Najpre je stigla u Nemačku, a onda i u London gde je tražila azil.

Bonus video:

01:25

SVE JE SPREMNO ZA PROSLAVU DANA DRŽAVNOSTI SRBIJE 15. FEBRUARA NA EXPO 2020 DUBAI

(Espreso / Stil / Milka Đukić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.